Reseptit,  Yleinen

10 parasta keittoa

Viime vuonna talven ollessa kylmimmillään tein koostepostauksen lämmittävistä pataruoista. Tänä vuonna olisi keittojen vuoro, sillä höyryävän kuuma keitto jos jokin on todellista talviruokaa.

Blogin monivuotisen (tänä vuonna tulee jo 9 vuotta täyteen, kääk!) historian aikana arkistoihin on kerääntynyt vaikka kuinka monta hyvää keittoreseptiä, jotka ansaitsevat tulla kaivetuksi esiin. Tässä siis meidän 10 parasta keittoa, olkaa hyvät!

nachokeitto

1. Nachokeitto

kanaananaskeitto-2

2. Kana-ananaskeitto

sienikeitto-2

3. Ranskalainen metsäsienikeitto

valkosipulikeitto

4. Valkosipulikeitto

savuporopekonikeitto

5. Savuporo-pekonikeitto

maapähkinäkeitto-2

6. Maapähkinäkeitto

seljankakeitto

7. Seljanka

appelsiiniporkkanakeitto

8. Appelsiini-porkkanakeitto

rieslingkeitto

9. Cheddar-rieslingkeitto

indonesialainen keitto

10. Indonesialainen keitto

6 kommenttia

  • Sanni

    Joo, kiitosta vaan muistutuksesta, keitot ovat ihania niin talvella kuin kesälläkin. Olen viime aikoina itsekin hurahtanut keittoihin, makuvariaatioita kun löytyy pilvin pimein. Ja kyllä niihin tukevuutta saa, jos tarvitsee: itse tykkään tehdä keiton kylkeen esim. mozzarellajuustolla täytettyjä lämpimiä voileipiä. Tulee siis silloin tällöin kaivettua se aikanaan kaapin täytteeksi ostettu voileipägrillikin käyttöön. Aurinkoista vuodenvaihdetta sulle ja perheellesi!

    • Martina

      Nam, kuulostaa ihanalta nuo lämpimät juustoleivät. Ne sopivat varmasti täydellisesti keittoateriaan. Kiitos toivotuksista ja samaa sinulle! Taitaa olla ihan ensimmäisiä kertoja kun joku toivottaa jotakin PERHEELLENI. Se tuntuu hassulta ja tietysti myös ihanalta. Pikkubloggaaja teki meistä perheen. En ole vielä ihan tottunut ajatukseen. 🙂