Yleinen

Mitä minä tein lomassa?

… ja muut kootut hakusanaihmetykset.

Tutkailen säännöllisesti blogimme statistiikkaa. Tärkeimpiä tietoja lienevät kävijämäärät sekä se, mitä kautta lukijat blogiimme löytävät, mutta ehdottomasti hauskimmat jutut löytyvät hakusanoista, eli siitä listasta millä hakusanoilla ihmiset ovat vaikkapa Googlen kautta blogiimme tulleet.

Yleisimpiä hakusanoja, joilla keltaiseen keittiöön päädytään ovat muun muassa sienirisotto, avokadopasta, lohisalaatti, polenta ja suklaafondant. Nämä ovat täysin ymmärrettäviä, mutta entäs sitten ne hieman omituisemmat hakusanat. Ne pistävät välillä todellakin miettimään, mitä ihmiset haluavat löytää tai mitä he luulevat löytävänsä kirjoittamalla hakukenttään vaikkapa ”Ilta paljain jaloin ilman pikkuhousuja”. Siis mitäh?

Kas tässä olisi parhaat palat hakusanoista muutamalta viime kuukaudelta, olkaapa hyvät:

– Miten syödä valkosipulia niin ettei haise (Käy ensin suihkussa?)

– En oikein edes osaa ajatella tätä paikkaa kotinani

– Nalle puussa Maunula (Kuka sen on sinne pistänyt?)

– Ilta paljain jaloin ilman pikkuhousuja (???)

– Ben Jerrys jäätelö pakko syödä kokonaan (Tunnustan.)

– Nyt kokataan jäätelökone (Pahoin pelkään ettei sitä voi oikein kokata..Mitäpä jos kokeilisit ostaa kaupasta?)

– Keltainen ruoho Hakaniemi

– Korealainen jalka (Toivottavasti tällä ei ole etsitty reseptiä.. Paitsi toki jos kyseessä on erään pohjoiskorealaisen johtajan jalka.)

– Mitä minä tein viikonlopussa

– Punainen kala karkki ja viina (Jännä yhdistelmä)

– Mistä tulivat apostolit Tuomiokirkon katolle? (Nyt vähän vähemmän niitä hallusinogeenejä jookos?)

– Katselin vanhaa Kotkan keskustaa. Kirjoitit.

– Vietä hauskaa iltaa paljain jaloin ehkä

– Essu päällä Eirassa

– Miten syödä Riisifrutti (Ehdottaisin lusikkaa)

– Hamburger Börsin nimi (…on Hamburger Börs)

– Irakilainen Kirkkonummella (Mitä hän siellä tekee?)

– Ratsastajan reidet (ovat upeat, köhköh..)

Ja loppuun vielä pääsiäisen lempparit:

– Älä ota pääsiäispupua

– 4 virpojaa vain yksi oksa

– Voi voi raukkaa, pääsiäisloma pitää lomalla. voi vitsailin.


Postauksen kuvat ovat ihan yhtä randomeita kuin mitä hakusanatkin ovat.

0 kommenttia

 • Hanna

  No jopas jotakin! Sun blogista ei siis löydy vastausta siihen mistä apostolit tuli Tuomiokirkon katolle? Hyvä tietää, en käy sitten toista kertaa hakemassa 😀 Aikas mahtavia hakusanoja, kaikenlaista sitä tapahtuu Keltaisessa Keittiössä 😉

  • Martina

   Mä voin kyllä keksiä hyvän tarinan siitä mistä ne apostolit tuli. 😀 Voisin tarvita sun avustusta siihen, sillä meidän mielikuvitusten yhdistyminen on tuottanut perinteikkäästi hyvin älykkäitä juttuja.

   Mua puolestani vähän säälittää toi nalle puussa. Onko Maunulassa oikeesti nalle jossain puussa hädässä? Se pitää pelastaa!

    • Martina

     Ennen blogikirjoitusta tapauksesta saadaan varmaan lukea lehdistä otsikolla ”Nainen eksyi metsään etsiessään nallea puusta” tai ”Nainen katkaisi jalkansa pudotessaan puusta Maunulassa”.

  • Martina

   Mulla heräsi kyllä pieni ihmetys siitä, että mistä ihmeestä mä olen oikein kirjoittanut kun tuollaisilla hakusanoilla löydetään mun blogiin!? Hämmentävää. Tänään tuli muuten myös yksi hyvä, joka kuuluu näin: ”Miksi kaikki autot eivät ole automaattivaihteisia?”. Niinpä!! 🙂

 • Minttuneilikka

  Olen muuten juonut viinaa, joka on tehty punaisista kalanmuotoisista salmiakkikarkeista ja viinasta. Hyvää. Niitä karkkeja on Malacon Hyvää makumaasta salmiakki-pussissa. Suosittelen. Sitä en tiedä, miten niillä hakusanoilla eksyttiin sinun blogiisi 🙂

  • Martina

   Kuulostaa hyvältä! Pitäisiköhän kokeilla.. 🙂 Olen sekoittanut joskus ufokarkkeja viinaan ja kirjoittanut siitä blogiin, siksi noilla hakusanoilla varmaan on löydetty tänne. Kummallista se on silti. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *