Yleinen

Herkulliset vinkit äitienpäivään

Sunnuntaina hemmotellaan taas äitejä. Miten teillä juhlitaan tänä vuonna äitienpäivää? Saako äiti aamiaisen sänkyyn vai katetaanko koko poppoolle maittava kotibrunssi? Vai olisiko tänä vuonna aika kokeilla kauniisti katettua iltapäiväteetä, joka on varmasti äidin mieleen? Kakkua pitää ainakin olla tai jotain muuta makeaa herkkua. Koska äiti jos joku on sen ansainnut.

Jos et ole vielä aivan varma, miltä teidän tämän vuoden äitienpäivä näyttää, niin kurkkaapa tästä meidän herkulliset vinkit äitienpäivän viettoon:

IMG_7005

Perinteinen tapa juhlistaa äitiä on kattaa hänelle maukas aamiainen. Aamukahvin voi kantaa suoraan sänkyyn, mutta usein on helpompaa syödä porukalla pöydän ääressä. Katso tästä helpot vinkit sitruunan ja rosmariinin makuiseen aamuun.

Äidin makuun voisi olla myös tämä aamiaissalaatti.

munakokkeli

Ylellinen tryffelimunakokkeli ja muut brunssiherkut löytyvät tämän linkin takaa.

Erityisenä päivänä kahvikin tuunataan astetta maukkaammaksi. Mikä näistä kuudesta makuvaihtoehdosta maistuisi sinun äidillesi parhaiten?

afternoontea-20

Iltapäiväteet ovat nyt kovassa huudossa. Kauniisti katettu teehetki on varmasti äidin mieleen ja nimestään huolimatta iltapäiväteellä voi juoda myös kahvia, jos se maistuu äidille paremmin. Täältä löydät vinkit iltapäiväteen rakentamiseen.

Äitienpäivänä pitää tietysti olla myös kakkua. Tässä muutama herkullinen kakkuresepti:

seeprakakku

Kinuskikissan kahden suklaan seeprakakku

mustikkajuustokakku

Maukas mustikkajuustokakku

banoffee

Ikilemppari Banoffee tai vadelmainen versio siitä.

mansikkaraakakakku

Jos äitisi suosii terveellisempiä vaihtoehtoja, niin herkullinen mansikkaraakakakku on häntä varten.

suklaavaahtokarkit

Tai entä jos tekisit äidille Daim-jäätelöä, suklaavaahtokarkkeja, hienompia rocky roadeja tai ihanan makeita gundelin ohukaisia?

rockyroad

Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille! Hassua ajatella, että ensi vuonna minäkin olen äiti.

Kommentit pois päältä artikkelissa Herkulliset vinkit äitienpäivään