Järvenpää,  Kotimaa,  Yleinen

Kin Sushi, Järvenpää

Suurin osa varmaan tietääkin, että muutimme vuoden alussa Järvenpäähän. Metsäiselle tontille rakentamamme talo oli vihdoin ja viimein muuttovalmis ja niin meistä tuli järvenpääläisiä. Kunnon järvenpääläisen ruokabloggaajan pitää toki tuntea lähiseutujen ruokapaikat ja niin alueen ravintoloita alettiin testata sopivan verkkaiseen tahtiin.

Kellokoskella sijaitsevan Kinuskillan brunssin kävimme tarkistamassa kesän alussa ja totesimme sen olevan edelleen vähintään yhtä loistava kuin edellisenäkin vuonna, jolloin brunsseilin Kellokosken kauniissa maisemissa ystävän kanssa. Tämänkesäisestä käynnistä ei siis ole tulossa uutta postausta, mutta toisesta huippuhyvästä järvenpääläisravintolasta on tulossa ja luet sitä parhaillaan. Jos sallitte, vien teidät Järvenpään parhaaseen sushibuffetiin.

Kin Sushi sijaitsee Järvenpään keskustassa Helsingintie 13:ssa. Siinä semmoisessa kaarevassa talonkulmassa sen jonkun risteyksen kohdalla (Järvenpää-tuntemus on vielä vähän hakusessa, kuten voitte huomata…eikä mennä nyt siihen kun eksyin pyöräillessäni SUORAA TIETÄ salille).

Kin Sushissa on tarjolla lauantaisin ja sunnuntaisin buffet huokeaan 14,50 euron hintaan. Seisovassa pöydässä on lukuisia erilaisia susheja, jotka ovat oikein herkullisia, tuoreita ja ihania. Nam. Sushin lisäksi pöydässä on kasviksia, hedelmiä, keittoa ja kiinalaisia ruokia, joten kaikille löytyy varmasti jotakin. Limut, vesi ja kahvi kuuluvat buffetin hintaan.

Me herkuttelimme sushilla eräänä kesäisenä lauantaina. Ravintola oli melkoisen täynnä, mutta buffet-pöytiin ei tarvinnut siltikään juuri jonotella. Palvelu oli iloisen hymyileväistä, ripeää ja toimivaa. Sushia kannettiin tarjoilupöytään lähes jatkuvasti ja ihmisillä tuntui olevan hyvä meininki. Kai nyt kun tarjolla on sushia niin paljon kuin jaksaa syödä. Vähemmästäkin on ihminen onnellinen.

Kin Sushissa on tarjolla myös lounasbuffet arkisin klo 11-15. Sitä emme ole vielä testanneet, mutta 10 euron hinta houkuttelee kovasti. Vielä kun olisin joskus arkena tuohon aikaan Järvenpäässä.. Sushia voi käydä nappaamassa myös mukaan ja aionkin ehdottaa Henkalle jonakin laiskana päivänä, että käydään hakemassa sushi-ilalllinen kotiin herkuteltavaksi. Sillä mikäs sen parempaa kuin kasa sushia, oma sohva ja telkkarissa pyörivä House of Cards.

Ainiin ja helsinkiläiset, ei hätää, Kin Sushi löytyy myös Helsingistä! Hopi hopi Lönnrotinkadulle!

Kommentit pois päältä artikkelissa Kin Sushi, Järvenpää