Yleinen

Vuoden 2014 luetuimmat postaukset

Listasin vuoden vaihtumisen kunniaksi Keltaisen keittiön 10 suosituinta postausta vuodelta 2014. Listalla on monta vanhaa suosikkia vuosien takaa, mutta myös uudempia tulokkaita. Löytyykö näistä sinun suosikkipostauksesi?

1. Jamie Oliverin sienirisotto

Jamien sienirisotto se vaan jatkaa voittokulkuaan. Tämä jo vuonna 2010 julkaistu resepti on blogin kaikkien aikojen suosituin juttu, ja noh, vaikka vanhassa postauksessa onkin ainakin omaan silmään monta asiaa pielessä, on sienirisotto niin hyvää etten ihmettele postauksen suosiota. Oletko sinä kokannut jo Jamie Oliverin sienirisottoa? Kannattaa kokeilla!

2. Omatekemä jäätelö ilman jäätelökonetta

Tämäkin postaus on jo melkein kolmen vuoden takaa, mutta yhä ajankohtainen, sillä kukapa ei haluaisi tehdä jäätelöä, vaikkei kaapista löytyisikään jäätelökonetta? Niinpä, katso siis perusresepti täältä. Jäätelön maun saat päättää itse ja siinähän on vain mielikuvitus rajana.

3. Kruunuvuoren aavekaupunki

Tämä on oma suosikkini listalta. Kruunuvuoren aavekaupunkiin tutustuimme äidin kanssa kesällä 2013 ja siitä julkaistu postaus on ollut siitä lähtien hyvin suosittu. Alue on noussut viime aikoina taas enemmän ihmisten tietoisuuteen, kun moni muukin bloggaaja on käynyt tutustumassa ränsistyneiden huviloiden Kruunuvuoreen ja julkaissut kuvia surullisista talovanhuksista.

4. Mitä suolaista juhlapöytään?

Tästä postauksesta löydät monta hyvää vinkkiä suolaiseen juhlapöytään. Makeaa tarjottavaa on usein helppo keksiä ja ongelma onkin lähinnä vain siinä, minkä ihanan kakun haluaisi pöytään nostaa. Suolaisella puolella sen sijaan menee kieltämättä helpommin sormi suuhun. Siksi kai tätäkin postausta on luettu niin paljon.

5. Nopea pinaattipasta

Reseptipostaukset eivät välttämättä saavuta suurta suosiota julkaisuhetkellään, mutta pidemmällä aikavälillä ne ovat yllättävänkin suosittuja. Helppoja ja nopeita arkiruokareseptejä kaivataan aina ja tämä pinaattipasta on oikea malliesimerkki sellaisesta.

6. Tonnikalan paistaminen

Tonnikalan paistaminen on taitolaji. Katso täältä miten paistat täydellisen tonnikalapihvin.

7. Intialainen kanakastike

Tämä yllätti hieman. Intialainen kanakastike on toki todella hyvää, mutten osannut arvata, että se kuuluisi postausten top kymppiin. Mausteinen intialainen ruoka on muuten talviruokaa parhaimmillaan, joten tässäpä pieni vinkki kun mietit seuraavan kerran, että mitä ihmettä sitä tänään syötäisiin.

8. Terveellisempi pizza

Terveellisiin elintapoihin ja hyvinvointiin liittyvät postaukset ovat suosittuja. Myös pizza voi olla terveellistä ja silti hyvää. Jos et usko, niin kurkkaa postausta ja kokeile sieltä löytyvää pizzareseptiä. Jospa uskoisit sitten.

9. Maailman paras levite

Valkosipulinen rahkaseos ei ole saanut suotta nimekseen Maailman paras levite. Tämä on ihan sikahyvää ja ansaitsee paikkansa suosituimpien postausten joukossa.

10. Snickerskakku

Snickerskakku on ihan hurjan hyvää ja olen nostanut reseptin välillä blogin sivupalkkiinkin muistuttamaan itsestään. Se lienee osasyy sille, miksi postausta on luettu niin usein. Suurempi syy lienee kuitenkin kakun herkullinen maku ja ihanan överi meininki. Kerrankos sitä tehdään vähän kakkua.

Bubbling under: Maho Beach, Kivikauden leipä ja Proteiiniletut ovat olleet myös hyvin suosittuja, mutta eivät yltäneet tällä kertaa aivan kärkikymmenikköön. Postaukset ovat kuitenkin mielestäni maininnan arvoisia, joten käypä kurkkaamassa linkkien takaa huikeita kuvia lentokonerannalta sekä kaksi todellista terveysruokareseptiä, jotka ovat ihan superherkullisia.

2 kommenttia