Kotimaa,  Yleinen

Kesä 2020 kotimaassa

Kaupallisessa yhteistyössä Holiday Club Resorts Oy.


Kesä 2020 on kotimaan matkailun kesä. Ulkomaille matkustaminen on koronan jäljiltä vielä hieman arveluttavaa, mutta kotimaassa saa ja mielestäni jopa pitää matkustaa. Me aloitamme kotimaan matkailun heinäkuussa Lomatestaamisen merkeissä. Postauksen lopussa on myös alekoodi, jotta sinäkin pääset reissaamaan Suomessa edullisemmin.

Aloitetaan kuitenkin alusta. Oli tammikuun 2020 Matkamessut kun suuntasimme Holiday Clubin osastolle matkabloggaajille järjestettyyn tilaisuuteen kuuntelemaan mitä uutta Holiday Club on keksinyt tulevalle vuodelle. Tilaisuudessa esitetty idea oli mainio! Holiday Club haki lomatestaajia kiertämään kylpylähotellejaan ja kertomaan niistä sosiaalisessa mediassa. Oli sanomattakin selvää että haimme pestiä.

Niin myös suureksi iloksemme kävi, että saimme pestin. Korona siirsi kampanjan alkua, mutta nyt saan kertoa kantavani ylpeydellä uutta titteliäni. Lomatestaaja Martina Häkkinen. Voisi kai sitä tylsempiäkin töitä olla.


Tehtävämme on testata vuoden aikana viisi Holiday Clubin kylpylähotellia ja kertoa siitä teille. Ei pöllömpää, vai mitä? Tulette näkemään ja kuulemaan sekä täällä blogissa että Instagramissamme ja Facebookissamme millaista Holiday Clubin kohteissa on. Kerromme mitä pidämme lomakohteista, niiden kylpylöistä, hotellihuoneista, aktiviteeteista ja ravintoloista. Pyrimme jakamaan parhaat vinkkimme ikimuistoisiin lomiin.

Aloitamme testaamisen heinäkuussa Tampereelta, jonne suuntaamme koko perheen voimin. Odotamme kaikki neljä innolla kylpylässä pulikointia, Suomen kesää ja perheenä vietettäviä ihania hetkiä koronakevään jälkeen. Vihdoin saamme olla muuallakin kuin kotona.

Maistuisiko teidänkin perheelle pieni irtiotto kotimaassa? Postauksen lopussa on alekoodi sitä varten. Muistathan ottaa sen talteen.

Heinäkuun lopussa meitä kutsuu puolestaan Saimaa, jonka rannalla vietämme leppoisan pariskuntaloman. Se tulee olemaan ensimmäinen kahdestaan viettämämme reissu liki vuoteen ja voin kertoa, että odotamme jo kovasti rentoa aikaa kahdestaan Saimaan tunnelmissa.

Myös Holiday Clubin Pohjois-Suomen kohteet kiehtoo ja tulemme kiertämään niitäkin. Tarkempi aikataulu ja valitsemamme kohteet ovat vielä hieman auki, mutta kuulette kyllä sitten mihin päädymme.

Onko sulla kokemuksia Holiday Clubin Saariselän, Sallan, Katinkullan tai Kuusamon Tropiikin kohteista? Mitä suosittelet perheellemme? Entä pariskuntalomalle?

Jos ja kun innostut Holiday Clubin lomista, niin lomatunnelmaan pääsee tempautumaan myös muiden Lomatestaajien kanavilla. Meidän lisäksemme Lomatestaajina toimivat myös ihanat Teija Lähdetään taas -blogista ja Veera Aurinkorasvaa ja Aloe Veeraa -blogista. Meistä Lomatestaajista voit lukea lisää esittelysivulta, josta löytyy myös kivat haastattelut meistä kaikista.

Tämä kesä on kotimaan matkailun ja me viemme teidät mukanamme lomatunnelmiin. Tervetuloa mukaan!

Jos haluat ihan konkreettisestikin kotimaan reissulle sen lisäksi että seuraat Lomatestaamistamme, niin tässä sulle alekoodi Holiday Clubin lomia varten:

Koodilla tastytravelissimo saat 15 prosentin alennuksen Holiday Clubin verkkokauppaan. Tarjous on voimassa 31.12.2020 saakka ja koskee kaikkia lomia saatavuuden mukaan.

Tässä vielä suora linkki varausjärjestelmään, jossa koodi on jo valmiiksi syötettynä:

Varaa Holiday Club -lomasi tästä.

Tavataanko tänä kesänä Holiday Clubin kohteissa?