Hotellit,  Kotimaa,  Turku,  Yleinen

Täydellinen majapaikka keskellä Turkua

Sisältää mainoslinkin.

Olipa kerran Jenna ja Martina, jotka aloittelivat liikuntaharrastusta kuopustensa syntymien jälkeen. Ensin mentiin kevyesti Työväenopiston jumppaan, sen jälkeen kuntosalille, jossa uskaltauduttiin pian myös toiminnallisen harjoittelun ohjatuille tunneille. Siellä tutustuttiin treeniporukkaan, josta tuli nopeasti tiivis kettuperheeksi kutsumamme joukko. Kettuperheen kanssa alettiin melko pian viettää aikaa myös salin ulkopuolella.

Vaikka osan tie on vienyt sittemmin Crossfit Järvenpäähän treenaamaan emmekä tapaa kaikkia enää viikoittain salilla, pidämme yhteyttä ja järjestämme pikkujouluja ja muita meininkejä. Yksi perinteiseksi muodostunut tapahtuma on kesäinen reissu Turkuun seuraamaan crossfit-kisoja.

Ensimmäisellä kerralla emme vielä tunteneet toisiamme kovin hyvin, mutta opimme kyllä nopeasti tuntemaan minkälainen jengi tässä onkaan kasassa. Toisella kerralla tiesimme jo varmasti, että reissusta tulee legendaarinen. Tällä porukalla on aina niin hauskaa että mahaan sattuu eikä erilaisilta älynväläyksiltä ja sattumuksilta voi välttyä.

Olemme majoittuneet molemmilla Turun Tuomiopäivän reissuilla Forenomissa. Ensimmäisellä reissulla olimme Kakolanmäellä ja pidimme majoituksesta tosi paljon. Sen sijainti oli kuitenkin hieman sivussa kisapaikasta ja keskustan riennoista. Vaikka funikulaari kulkee, saattaa majapaikan luokse löytämiseen kulua keskellä yötä tunti kun tallustelee kiertoreitin kiertoreittiä (lue: älä anna suuntavaistottoman Martinan johdattaa joukkoa).

Toisella reissulla päätimme ottaa majoituksen aivan keskustasta. Sinne Martinakin löytää. Keskustan Forenomin sijainti onkin ihan mieletön. Kämpiltä käveli nopeasti sekä jokirantaan että Urheilupuiston yläkentälle kisoja seuraamaan. Ihan vieressä on kauppa, josta saa Jaakolle aamumaidot ja toisesta kaupasta Jennalle ja Martinalle toisenlaiset aamukahvimaidot.

Ihan vieressä on myös ravintoloita jos nälkä yllättää. Perjantaina ei yllättänyt, sillä silloin meillä oli pöytävaraus huikeaan Kaskikseen. Kaskiksen väki neuvoi meille myös kaupungin parhaan karaokepaikan ja antoi toivebiisejä, joita joko esitimme tai emme. Se jääköön mysteeriksi, mahdollisesti myös itsellemme.

Itse kilpailujen seuraamisen lisäksi Turun Tuomiopäivän perinteisiimme kuuluu jo myöhäinen ja pitkä aamiainen, brunssi tai lounas Di Trevin terassilla. Siinä me viimeksikin istuimme lämpimässä kesäauringossa, tilasimme kannun jos toisenkin sangriaa sekä monenlaista purtavaa kunkin nälkätilanteen mukaan. Lyhyet yöunet ja aamudrinkki saivat naurun raikamaan toiselle puolelle vilkkaasti liikennöityä katua.

Aikaa on vietetty aina myös majapaikalla, minkä takia ihan tavallinen pieni hotellihuone ei ole meidän porukalle paras vaihtoehto. Otimme miehille tälläkin kertaa isomman kämpän, johon naisvähemmistömme kutsui itsensä kylään etkoille. Siellä me sitten pelailimme, toteutimme tuulitunnelihaasteita ja sen sellaista. Kaikkea (muuta) mitä normaalit ihmiset tekevät.

Tämän vuoden Tuomiopäivää ei olla vielä varattu, mutta toivon että se tai jokin muu vastaava crossfit-reissu toteutuu tänäkin vuonna. Jos suuntaamme Turkuun, aion ehdottaa painokkaasti samaa keskustan Forenomia majapaikaksemme. En usko että vastalauseita tulee. Pidimme kaikki paikasta todella paljon.

Klikkailehan tästä tutustumaan ja varaamaan. (Mainoslinkki, jos et jo arvannut -> Käytännössä tuet siis matkojamme ja niistä tuottamiamme sisältöjä tekemällä varauksen mainoslinkin kautta. Saan pienen provision, joka käytetään Tasty Travelissimon kuluihin. Varmistat näin, että toimintamme jatkuu ja saat lukea jatkossakin hölmöjä laadukkaita juttujamme.)

Jättäkää meille Tuomiopäivän ajaksi pari huonetta Turun keskustan Forenomiin!

2 kommenttia

  • Mikko / Matkalla Missä Milloinkin

    Turku on kenties koko Suomen suosikkikaupunkini, noin kahdeksan vuotta olen siellä asunut. Kaskiksessa tuli käytyä tuona aikana vain mutamaan kertaan, mutta joka kerta kokemus on kyllä ollut todella hyvä!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *