Elämysmatkailu,  Ruokamatkailu,  Yleinen

Nauti kotoilusta – 6 elämystä kotiin

Kaupallinen yhteistyö Crunch Brunch, Herkkukasari, Kaffa Roastery, Puuhapuu ja Naantalin Matkakauppa.

Aina ei tarvitse poistua kotoa hemmotellakseen itseään ja kokeakseen jotakin elämyksellistä. Listasimme parhaat kotielämykset, jotka tuovat luksusta arkeen ja joiden avulla poikkeusolotkin sujuvat mukavammin. Yllätä ystäväsi tai hemmottele omaa perhettäsi ikimuistoisilla hetkillä ja ihanilla yllätyksillä kotona. Kotielämykset tuovat iloa lomapäiviin, ihan tavalliseen viikonloppuun ja arjen kiireiden keskelle.

Vieraile Italiassa etänä, nauti herkkuplatterista ja säännöllisestä kahvitoimituksesta, pulahda paljun lämpöön, järjestä perheen pienimmille elämyksellinen satuseikkailu tai tilaa kokki kotiin. Yhdistele elämyksiä tai testaile niitä yksitellen. Kuka ystävistäsi ilahtuisi kahvitoimituksesta? Kenen lapset haluaisit yllättää satuseikkailulla? Entä minkälaisen illallisen olet aina halunnut kokea? Nappaa tästä vinkit sekä alekoodit talteen ja nautiskele turvallisesti kotona.

Elämyksiä kotiin

Vuokrapalju

Hemmottele itseäsi, ystäviäsi ja perhettäsi tilaamalla palju pihallesi. Lämpimässä kylvyssä aika kiitää kuin siivillä, kireydet kaikkoavat ja mieli rentoutuu. Viikonlopun aikana ehtii kylpeä moneen kertaan ja lämpimässä vedessä viihtyvät kaikki vauvasta vaariin. Laita musiikki soimaan, varaa kylmää juotavaa ja pulahda paljuun rentoutumaan.

Paljurentiltä löytyy paljuja monenlaiseen tarpeeseen. Nouda palju itse Pornaisista 50 km päästä Helsingistä nelostien lähettyviltä tai pyydä tarjousta kuljetuksesta, vedestä, paljun lämmittämisestä ja muista tarvitsemistasi lisäpalveluista. Jos viikonloppu ei riitä, voit kysyä myös pidempää vuokra-aikaa.

Kuva: Herkkukasari

Kokki kotiin

Järjestä huipputasoinen ravintolaillallinen kotonasi tilaamalla kokki paikalle. Yllätä ystäväsi, puolisosi ja itsesi kulinaristisella elämyksellä. Kokki kotiin -palvelu pitää sisällään kaiken mitä täydelliseen herkutteluhetkeen tarvitaan. Hyvät raaka-aineet, alusta alkaen itse tehdyt liemet ja ruokien kanssa hyvin sovitetut viinit kruunaavat makuelämyksen.

Sinun tarvitsee vain kertoa minkälainen on unelmiesi illallinen ja Herkkukasarin väki hoitaa loput kaupassa käymisestä ja tarvittaessa jopa sienien poimimisesta alkaen astioiden tiskaamiseen asti. Varaudu kertomaan hieman keittiöstäsi, budjetistasi ja henkilömäärästä niin saat toiveidesi mukaisen ehdotuksen elämyksen sisällöstä. Millaisen illallisen olet aina halunnut kokea?

Suosittelemme yhdistämään illalliseen myös viinien maistelun. Ruoan ja viinin yhdistäminen on Herkkukasarin palvelun ydin ja rento viinitasting mainio keskustelua herättävä ohjelmanumero ruokailun oheen.

Tutustu Kokki kotiin -palveluun sekä muihin Herkkukasarin elämyksiin ja järjestä ikimuistoinen illallinen kotonasi tai vaikka kesämökilläsi – palvelu on myös kotitalousvähennyskelpoinen!

Kuva: Kaffa Roastery

Kahvitilaus

Hyvä kahvi on mitä parhainta arjen luksusta ja kruunaa erityisemmätkin hetket. Tilaa tuoksuva kahvilähetys toimitettuna kotiisi kahden tai neljän viikon välein ja pääset tutustumaan maukkaisiin pientilakahveihin. Kussakin lähetyksessä on mukana kahta eri kahvia.

Kaffa Roasteryn kestotilauksessa on mukana kutkuttava yllätyselementti, sillä et koskaan tiedä mitä pientilakahvia paahtaja on lähetykseen valinnut. Sen tiedät että kahvi on aina tuoretta, sesongin mukaista ja vastuullisesti tuotettua. Mukaan sujautetaan hieman tietoa kulloisistakin kahveista, jotta tiedät mitä kupissasi on.

Hemmottele itseäsi tai ystävääsi laadukkaalla kahvilla, jota varten ei tarvitse lähteä edes kauppaan. Valitse haluatko kahvin papuina vai suodatinjauhettuna sekä tilauksen toimitussykli ja jää odottamaan kahvinmakuisia yllätyspaketteja. Kahvit soveltuvat kaikilla keittimillä keitettäviksi. Myös espresso onnistuu kunhan omistat siihen soveltuvan myllyn.

Kaffa Roastery kertoo ylpeänä läpinäkyvästä toiminnastaan ja vastuullisuudestaan. Kestotilaus on siis myös askel kohti terveempää kotiplaneettaa.

Tutustu Kaffa Roasteryn kestotilaukseen ja tee tilaus. Ensimmäinen paketti lähtee matkaan heti sammuttamaan pahimman kahvinjanon.

Kuva: Puuhapuu

Koko perheen Satuseikkailu

Kun lapset nauttivat, nauttivat aikuisetkin. Puuhapuun Satuseikkailun avulla järjestät koko perheelle kotonasi hauskan seikkailun, jossa perheen pienimmät ovat sankareita ja aikuinen toimii tarinankertojana. Seikkailun aikana leikitään, ratkotaan arvoituksia, liikutaan, seurataan tarinaa ja vietetään hauskoja hetkiä koko perheen kesken.

Kotiin tilattavasta paketista löytyy kaikki tarvittava seikkailun toteuttamista varten. Saat myös ennakko-ohjeet ja vinkkejä siihen, mitä joka kodista löytyvää tavaraa voit varata valmiiksi seikkailua varten. Satuseikkailla voi joko ulkona tai sisällä ja jännittävään tarinoiden taikamaailmaan voi uppoutua useammankin kerran. Seikkailusta jää välineitä myös myöhempiä leikkejä varten.

Saatavilla on tällä hetkellä kaksi Satuseikkailua. Ne sopivat parhaiten 3-6 -vuotiaille lapsille, mutta myös muun ikäiset lapset nauttivat seikkailuun osallistumisesta. Ottakaa kiinni Rontti Roskaaja tai seikkailkaa Hohtopossun kanssa illan hämärässä taskulamppujen valossa.

Lue lisää Puuhapuun sivuilta ja tilaa Satuseikkailu-pakkaus itsellesi tai lahjaksi täältä. Koodilla TASTYTRAVELISSIMO saat seikkailun hintaan 24,90 € (normaalihinta 28,90 €).

Virtuaalimatkat

Seikkailut maailmalla saavat vielä odottaa, mutta onneksi matkailla voi virtuaalisestikin. Virtuaalimatka on yllättävän elämyksellinen kokemus. On ihanaa katsella ruudun välityksellä lempimaisemia maailmalla ja tutustua uusiin paikkoihin. Etämatkailusta nauttii ihan aidosti etenkin nyt kun muille matkoille ei vielä pääse.

Naantalin Matkakaupan valikoimasta löytyy muun muassa Islannin kiertomatka, kierros Karibian trooppisella paratiisisaarella sekä keväinen kaupunkikierros iloisessa Dublinissa. Me olemme kolunneet virtuaalisesti rakasta Italiaa. Olemme kierrelleet keväisen Trasteveren kaduilla, bonganneet tutun ravintolan Rooman ghettosta ja ihmetelleet hurjaa Bocca della Veritaa. Myös lapsemme ja heidän isovanhempansa ovat nauttineet kolmen sukupolven yhteisistä virtuaalimatkoista.

Virtuaalimatkailu on myös hyvä tapa tutustua mahdollisiin tuleviin matkakohteisiin sitten kun pääsemme taas reissaamaan oikeasti. Varaa virtuaalimatkan ajaksi teemaan sopivaa syötävää sekä juotavaa ja ota reissukaveri mukaan niin pääset askeleen lähemmäksi aitoa kokemusta.

Mikä parasta, virtuaalimatkailu maksaa vain murto-osan oikeista matkoista. Vieraile vaikka joka viikko uudessa kohteessa ja nauti reissutunnelmasta oman kodin turvassa. Tutustu Naantalin Matkakaupan virtuaalimatkojen valikoimaan ja tee matkavaraus. Minne suuntaisit ensimmäisenä?

Herkkuplatterit

Crunch Brunchin herkkuplatterit sopivat monenlaiseen herkutteluun. Valitse mieleisesi platterit välipalaksi, brunssille, pieneksi naposteltavaksi viinin kylkeen tai koosta niistä koko herkullinen ateria. Valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin lasten platterista vegaanisiin herkkuihin. Erityisruokavaliot huomioidaan hyvin ja platterit kuljetetaan kotiovelle asti Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Tuusulassa, Keravalla ja Järvenpäässä.

Yllätyksellisyyttä kaipaaville suosittelemme uutta kuukausitilausta, jossa saat jokaisen kuukauden ensimmäisellä viikolla ruokavalioosi sopivan yllätysplatterin kotiovellesi. Saat valita itse tarkan toimitusajan, jolloin haluat yllätysplatterisi vastaanottaa. Tee tilaus kolmeksi tai kuudeksi kuukaudeksi joko itsellesi tai lahjaksi ystävälle. Koodilla TASTYTRAVELISSIMO saat 5 % alennuksen kaikista plattereista.

Muita ideoita kotihemmotteluun

Tilaa kotiin hieroja tai kauneushoidon tekijä. Tutustu lähiravintoloiden ulosmyyntipalveluihin ja katso mitä kaikkea Wolt ja muut vastaavat kuljettavat alueellasi. Osallistu viinitastingiin etänä. Ainakin Juomavinkki järjestää antoisia viinitastingeja Facebook-livenä.

Helpota arkea kotisiivouksella, ruokakassipalvelulla ja piristä itseäsi tai ystävääsi kukkalähetyksellä. Tutustu myös muihin kuukausitilauksiin kuin tässä mainittuihin (esim. kosmetiikka) ja tilaa mistä tahansa verkkokaupasta läheisellesi yllätyspaketti. Otetaan ilo irti kotoilusta. Nyt on sallittua nauttia ja hemmotella itseään sekä läheisiään isommalla ja pienemmällä arjen luksuksella.

0 kommenttia

  • Tape

    Aivan ihania ideoita ja yllätyksiä. Kaikkia noita voisi käyttää ja tilata itselleen tai kaverille yllätyksenä ja hemmotteluna. Pientä luxusta arkeen. Kiitos hyvistä ideoista

    • Martina

      Nämä on kyllä kaikki ihania joko itselle tai ystävälle yllätyksenä. Ovat aika kivasti yhdisteltävissäkin keskenään esim. virtuaalimatka ja platterit tai paljussa lilluminen sillä aikaa kun kokki valmistaa illallista. 🙂 Kotonakin voi nautiskella elämästä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *