Praha,  Tsekki,  Ulkomaat,  Yleinen

Ai Quattro Angeli, Praha

Prahan matkalla, kuten yleensä aina lomamatkoillamme, valitsimme hotellin sen sijainnin perusteella. Olimme vähän myöhässä matkan varaamisen kanssa, joten sen lisäksi, että maksoimme lennoista vähän turhan kalliin hinnan, olivat myös parhaat hotellit tietenkin jo menneet. Katselimme hotelleja Vanhastakaupungista ja löysimmekin sieltä yhden kivan, joka kuitenkin ehti mennä nenämme edestä.

Päädyimme lopulta Uudenkaupungin puolella, mutta silti keskeisellä sijainnilla olevaan Ai Quattro Angeli -hotelliin. Hotellilta on vanhankaupunginaukiolle lyhyt noin 10-15 minuutin kävelymatka. Lähellä sijaitsee myös raitiovaunu-, bussi- ja metropysäkit. Sijainti on siis oikein mainio.

Hotelli koostuu huoneistoista ja respa sijaitsee eri rakennuksessa kulman takana. Aamiainen nautitaan rakennuksen kellarikerroksessa. Hotellilla on myös parkkiruutuja autoilijoille sekä ilmainen Wi-Fi huoneissa.

Me saimme hieman paremman huoneen kuin mitä olimme varanneet, sillä huoneesta, joka meille oli varattu, oli mennyt sänky rikki. Mielenkiintoista. Astelimme siis kamoinemme isoon huoneistoon, jossa tilaa todellakin riitti. Emme näköjään kuvanneet makuuhuonetta lainkaan, mutta sellainenkin siis toki löytyy olohuone- ja keittiötilan, lyhyen käytävän sekä kylpyhuoneen lisäksi. Hauskaa, tämähän on isompi kuin entinen Helsingin kerrostalokaksiomme!

Tilaa siis tosiaan riittää, mutta kämppä oli itsessään melko kolkko ja kulunut. Se ei kuitenkaan meitä haitannut, mutta laadukkaampaa majoitusta etsivälle tämä ei ehkä ole oikea paikka. Me viihdyimme, tosin hinta-laatusuhde jäi melko huonoksi. Se tosin saattaa johtua myös huonosta ajoituksestamme. Perheelle ja heille, jotka haluavat laittaa ruokaa paljon itse, tämä on ihan mainio vaihtoehto.

Aamiainen tarjoillaan tosiaan söpössä kellarikerroksessa, jonka hämyisää tunnelmaa tiiliseinät ja holvikaaret korostavat. Olen ehkä hieman outo, mutta pidän siitä kun saan syödä hotelliaamiaiseni pehmeässä tunnelmavalaistuksessa. Kirkkaat valot, hirveä häly ja jonotus ruokapisteelle eivät vaan maistu heti aamusta.

Aamiaistila on tosiaan suloinen, mutta itse aamiainen ei ole mitenkään kummoinen. Kaikki tarvittava kuitenkin löytyy ja kyllä täällä mahansa saa täyteen. Nurkkauksesta löytyy leipää, juustoa, kahta eri leikkelettä, levitteitä, muroja, jogurttia, kananmunia, mehua ja kahvia. Ihan perus ok aamiainen siis, muttei tämän enempää kehuja ansaitseva.

Hotelli oli meidän tarpeisiin nähden toimiva, mutta ei sellainen, että palaisimme sinne uudestaan. Tosin emme varmaan koskaan palaa ulkomaan matkoillamme samaan hotelliin, sillä uusien paikkojen kokeileminen on ihan liian kivaa. Ensi kerralla ehkä sinne Vanhaankaupunkiin tai sitten Mala Stranan puolelle?

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *