Kanaruoat,  Reseptit,  Salaatit,  Yleinen

Kana-caesarwrapit

Olisiko tarvetta helpolle, nopealle, kevyelle mutta ruokaisalle ja ennen kaikkea herkulliselle arkiruokareseptille? Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? No, totta se on kuitenkin.

Kana-caesarwrapit valmistuvat tuossa tuokiossa, maistuvat hyvälle ja ovat helpot ottaa mukaan vaikkapa evääksi. Todellinen keventäjä jättää caesar-kastikkeen minimiin, mutta kastikkeen kanssakin tämä on sieltä terveellisemmästä päästä.

Kana-caesarwrapit

– kanan rintafileitä
– caesar-kastiketta
– yksikyntinen valkosipuli
– kerä jäävuorisalaattia
– avokadoa
– limeä
– suolaa tai herbamarea
– pippuria
– parmesaania lastuina (mieluiten leikattuna itse isosta juustopalasta)
– tortillalettuja

Paista kanat öljyssä pannulla ja mausta ne suolalla sekä pippurilla. Ota pois liedeltä ja pilko suikaleiksi.

Huuhtele ja pilko jäävuorisalaatti. Sekoita salaatin sekaan caesar-kastiketta sekä ihan pieniksi paloiksi pilkottu valkosipuli.

Halkaise avokadot, poista kivet ja pilko avokadon hedelmäliha kuutioiksi. Purista päälle limemehua ja mausta herbamarella tai suolalla.

Kokoa sitten wrapit lisäämällä tortillaletun väliin jääsalaattia, avokadoa, kanaa ja parmesaania. Voit lisätä halutessasi vielä hieman lisää caesar-kastiketta tortillan väliin tai kuten alussa mainitsin, jättää kastikkeen kokonaan pois. Se kyllä vie osan mausta, mutta sopii keventäjälle hyvin ja kastikkeeton wrap on silti edelleen maukas.

Kommentit pois päältä artikkelissa Kana-caesarwrapit