Makeat herkut,  Suolaiset herkut,  Yleinen

Muistoja plattereiden ääreltä

Vietimme viime viikonloppuna naisten hemmotteluiltaa Jennalla. Ilta toimi minulle palkintona Crossfit Games Openista, jos nyt joku tekosyy pitää keksiä sille että viettää laatuaikaa ystävien kanssa. Toki Openeista selviytyi paremmin kun tiesi, että sen jälkeen odottaa palkinto kivan illan muodossa, mutta ei illanvietolle aina tarvitse mitään varsinaista syytä olla.

Saimme Crunch Brunchilta platterin herkuteltavaksi ja sitä maistellessamme tulin muistelleeksi sitä miten monessa Crunch Brunch on ollut jo mukana.

Nautimme ihan ensimmäiset platterimme niin ikään täällä Jennalla silloin kun koronasulku alkoi hellittää ja uskalsimme vihdoin nähdä toisiamme muuallakin kuin lenkkipoluilla.

Kevätaurinko paistoi lämpimästi kun istuimme Jennan kodin terassilla. Herkuttelimme plattereilla ja roseviinillä. Elämä maistui pitkän koronakevään jälkeen vihdoin makoisalta.

Korona liittyy ikävämmällä tavalla myös toiseen muistoon. Mokoma tauti pääsi nimittäin iskemään Jennan perheeseen silloin kun koronaa piti vielä lukittautua potemaan ikuisiksi ajoiksi neljän seinän sisään. Tilasimme tuolloin perheelle yllätyksen Crunch Brunchilta kontaktittomalla toimituksella.

Crunch Brunch oli myös mukana yhdessä hulvattomimmista päivistä ikinä. Nautimme nimirräin Crunch Brunchin plattereita lounaaksi Jennan polttareissa. Istuimme puistossa piknikillä, väistelimme ampiaisia ja nautimme ihanasta kesäpäivästä, josta tuli iltaa kohti aina vaan ikimuistoisempi tienvarsibileineen ja muine hauskoine hetkineen.

Crunch Brunchin plattereilla on myös juhlistettu hääpäivää, kestitty vieraita ja hemmoteltu perhettä. Plattereita on tilattu isompiin ja pienempiin tilaisuuksiin. Joskus juhlaan ja joskus ihan vaan arkea piristämään. Usein myös lahjaksi lahjakortin muodossa.

Nykyään Crunch Brunchilta saa myös upeita grazing tableja, jotka sopivat erinomaisesti juhliin, työporukoiden tilaisuuksiin ja muihin hetkiin, jolloin näyttävä, helppo ja herkullinen tarjottava on paikallaan.

2 kommenttia

    • Martina

      Oli se ilmeisesti ollut mukava yllätys koronakaranteenin kurjuuteen, joskin osalla perheestä oli maku- ja hajuaistin kanssa ongelmia, kiitos koronan. En osaa sanoa tarkkaa hintaa tuolle platterille, jonka saimme, mutta Crunch Brunchin sivuilta voi katsella hintoja: Crunch Brunch Mielestäni näissä on todella hyvä hinta-laatusuhde. 🙂