Barcelona,  Espanja

Hotellisuositus Barcelonaan – Room Mate Anna

Room Mate Anna on osa persoonallista ja nuorekasta hotelliketjua. Se sijaitsee keskeisellä paikalla Barcelonassa lähellä kaikkea, emmekä löytäneet hotellista juuri mitään moitittavaa. Voisin mennä uudestaankin.

Miksi Room Mate Anna?

Sijainti

Room Mate Annan sijainti on mainio. Hotelli sijaitsee Eixamplessa aivan Casa Battlon ja metroyhteyksien vieressä. Kävelymatkan päässä on niin Barcelonetan ranta, Sagrada Familia, Parc Güell kuin La Ramblakin (jos joku nyt sinne haluaa). Lähistöllä on runsaasti palveluja, ravintoloita ja kattoterasseja.

Palvelu

Palvelu hotellilla oli kautta linjan ystävällistä respasta kattoterassin väkeen ja huoneeseen toimitettuun hääpäivän yllätykseen, jossa suurimman vaikutuksen teki käsinkirjoitettu kortti.

Kattoterassi

Hotellin katolla sijaitsee kiva kattoterassi baareineen ja uima-altaineen. Me vietimme katolla pienen hetken ensimmäisenä iltanamme ja toisen pidemmän hetken viimeisenä päivänä, jolloin nautimme auringon lämmöstä pehmeällä sohvalla lojuen sekä viilentävästä pulahduksesta uima-altaaseen. Tilasimme myös herkullista suolapalaa välipalaksi ja totesimme, ettei allaselämä juuri eroa etelän rantalomista. Mitä nyt lähistöllä on kaikki ison kaupungin palvelut.

Huoneet

Persoonallinen huoneemme oli tilava ja vaikka punainen väri olikin räikeä, sopi se täydellisesti värikkääseen Barcelonaan. Pidimme kovasti huoneemme parvekkeesta, tilasta ympärillämme ja hienosta kylpyhuoneesta kaikkine mahdollisine kosmetiikkoineen. Yleiset tilat oli niin ikään siistit ja hauskasti sisustetut. Pieni miinus sen sijaan tulee huoneen kylppärin ovesta, joka oli sisäpuolelta katsottuna peili ja ulkopuolelta läpinäkyvä. Miksi ei toisin päin?

Aamiainen

Aamiaisella oli herkkuja moneen makuun ja valikoima vaihteli päivittäin. Oli aina kiva mennä katsomaan mikä on päivän suolainen erikoisuus ja mitä itsetehtyjä mehuja tänään on tarjolla. Aamiaishuone oli myös mukavan hämyisä, mikä on tervetullutta silloin kun ei ole vielä ihan hereillä vaan haluaa availla silmiä kaikessa rauhassa pimeässä nurkassa aamukahvia siemaillen.

6 kommenttia